A Cnetes David Carnoy korábban csodálkozva vette tudomásul, hogy az Apple visszadobta a Knife Music című könyvét "kifogásolható tartalomra" hivatkozva. Az újságíró a krimit az AppStore könyvespolcára szánta, de az online bolt szabályzata egyértelműen tilt minden obszcenitást a beküldött tartalmakban, ezért visszadobták. Carnoy elmondta, hogy az egyik kifogásolt passzusban egy lány ajánlja fel szerelmét egy férfinak a nyolcvanas években megszokott prűdséggel. Nem értette a dolgot.

Azóta azonban átnézte a könyvet, és talált néhány fuck-ot (a szó leírásáért még nagyon megütöm a bokámat) a szövegben, amiket - ügyelve a jelentéstartalom változatlanságára - átírt kevésbé megbotránkoztató, vérlázító, felháborító dolgokra. Nem sok választása lehetett, hiszen a shit, cock, suck, bitch (mit kapok még ezért) és ezek mindenféle összetétele ugyancsak tiltott egy ilyen cenzúrának. Az Apple második nekifutásra már átvette a könyvet, már letölthető az Apple online boltjában néhány száz másik könyv társaságában.

David Carnoy hisz az eBookokban, ezért is volt hajlandó átírni a könyvét egy kiadó előírásai szerint. "Úgy döntöttem, cenzúrázom, hiszen nem nagy ügy. Csak picit változtattam a szövegen." Végül is a Beverly Hills-i zsaru is milyen élvezetes volt a kereskedelmi tévék újraszinkronizálásával. Az agyam egyik része azóta is folyamatosan sikolt.