Már a Macworld előtt is hallottunk arról, hogy a Snow Leopard új ruhát kap, és az Apple legfrissebb operációs rendszere szakít a 10.0 óta megszokott 'Aqua' színösszeállítással. Egy nevet is csicseregtek a madarak (John Gruber nevű szárnyas): 'Marble'. Állítólag - és ezt most a Macrumors is megerősítette - így nevezik Cupertinóban a Snow Leopard új színsémáját. Márvány.

Ebből arra lehet következtetni, hogy hidegebb, esetleg sötétebb színek fogadnak az első negyedévben debütáló operációs rendszerben, noha a bétaverzió még a szokásos Aqua témát hozta. Ha tippelni szeretnénk az új kinézetre, elég egy pillantást vetni az iWork.com színeire, vagy a legutóbbi iTunes-ra mondjuk a Safari mellett:

Vagy nézzük meg az újabb Maceket, a korábban favorizált fehér szín egyre biztosabban szürkül az alumíniumborítás, vagy feketedik az új kijelzőkeret miatt. Az operációs rendszer is ehhez igazodik majd, ha a forrásoknak hinni lehet. Egyelőre azonban a Marble-ről csak annyit tudunk, mint korábban a Brick-ről. Létezik, csak nem tudni, mi az.