Megint eltelt egy hónap, a Psystar újabb dokumentumot nyújtott be a bíróságra. Ezúttal azzal védekezik, hogy a számítógépek mellé adott Leopardokat ők is úgy vásárolták, vagyis jogosultan árulják az ügyfeleiknek, az Apple-nek pedig nem lehet beleszólása abba, hogy mire telepítik azt.

Erre egyszerűen csak azt lehet mondani, hogy de, lehet. Ha az operációs rendszer telepítése során valaki (ez esetben a Psystar alkalmazottja) elfogadja a licencszerződés feltételeit, elfogadja azt is, hogy Macre telepíti azt. A Psystar legújabb indoklása olyan, mint amit a per elején szokás felhozni, játszani a tudatlant, csak aztán belemenni olyan kényesebb kérdésekbe, mint az operációs rendszerbe rejtett védelmek jogossága, vagy hogy az Apple megfelelően regisztrált-e a szerzői jogi hivatalban. Látszik, hogy a fiúk kifogytak a puskaporból, de a megfelelő mennyiségű olvasnivalóval akarják ellátni a bíróságot, miközben a lehető legtöbb hackintosht adják el.

Nyilvánvaló, hogy a per az utolsókat rúgja, a kártérítés magas lesz, de talán még így is megérte a klóngyártónak a felhajtás. Kíváncsi leszek, hány Open Computert sikerült eladni a cégnek, bár a per indulása után a vásárlói kedv nyilván alábbhagyott, hiszen először azért volt jó Psystar gépet vásárolni, mert az Apple állítása szerint a Mac OS X előtelepítése mellett a cég az operációs rendszer frissítéseit is átnézte, esetenként módosítva továbbküldte a vásárlóknak. Ez a szolgáltatás viszont nem sokáig mehet tovább, mint ahogy ebben a formában a Psystar sem.

Nem beszélve arról, hogy már idegesítőek is egy kicsit.