És nem valami távol-keleti összehegesztett szutyokról van szó, a terméket maga Woz mutatta be a Macworld Expón, hiszen ő az egyik vezetője a terméket kifejlesztő Axiotronnak. Vagyis nem Apple-termék, de azért  Mac OS fut rajta, Vista opcióval. Ötezer dollárról indul.

Ha azonban jobban megnézzük, mégiscsak egy hegesztésről van szó. A 15 colos MacBook Pro hardverei vannak benne, a tavalyi Macworldön már bemutatott Modbookhoz képest leginkább teljesítményt emeltek. Nagyjából minden van benne, ami az eredeti MacBook Próban: ethernet, FireWire 800, két USB 2.0 port, Mini DisplayPort, digitális audio, ExpressCard/34 és bluetooth csatlakozási lehetőségek várják a biteket. A proci 2.8 gigahertzes Core 2 Duo, a kijelző 15.4" WXGA, a megjelenítésről egy GeForce 9600M GT gondoskodik, és még ssd-t is lehet kérni a kütyübe.

A készülék ennek ellenére csak 2,4 centiméter vastag. A kijelző babrálásához stylust lehet használni, de a képek arról árulkodnak, hogy jónéhányan bizony ujjal is megpróbálták irányítani a kicsikét. A gépelést célszerűbb kézzel végezni, de beépített kézírásfelismerő rendszer is dolgozik az operációs rendszer alatt.