Mint már korábban leírtam, elképzelni sem tudok egy kisméretű iPhone-t, viszont újabb jelek utalnak arra, hogy az Apple ilyen lépésre készül. Legutóbb az iDealsChina kezelte kész tényként az új telefonok eljövetelét, tudomásuk szerint a kisméretű tokokat már elkezdte gyártani a szállító. Most a tokokat készítő XSKN weblapján külön kategóriaként is megjelent az iPhone nanóhoz választható tartozék. A forrás persze még mindig ugyanaz, más helyről nem érkezett megerősítés, de a mostani jelek arra utalnak, hogy a januári Macworldön egy kisméretű iPhone-t is bemutatnak.

Több nehezen hihető felvétel kering az új Mac miniről is, például ez a kép sem tűnik valódinak, mindenesetre érdekes látni, mivel múlatják az időt a Mac-fanok béközepénél.

Minél közelebb leszünk a keynote-hoz, annál több gyanús eredetű kép kerül elő. Az egyik azonban tényleg az Apple főhadiszállásáról érkezik majd, hogy a rajongókban a kezdeti hitetlenkedést a várakozás váltsa fel, és kétszer akkorát üssön, ha tényleg valami újjal rukkolnak elő.