Mint a korábbi posztban is láttuk, a Google miatt is érdemes bejutni az amerikai (vagy más) iTunes Store-okba, és mivel biztosan sokan akadnak, akik nem tudják, hogy megy ez, külön posztot szánok a témának (tudom, hagy Angelday már megírta korábban, de most biztosra megyünk). Fisch olyan szépen összefoglalta nekünk a dolog menetét, hogy változtatás nélkül bekopizom ide a levelét, csak annyit tennék hozzá, hogy persze ez a módszer sem bombabiztos: most például épp három napja nem működik, de érdemes várni, próbálkozni. Na de a módszer:

1. Regisztrálsz a Facebook-on (www.facebook.com)
2. Megkeresed az "Apple Students" csoportot, és csatlakozol hozzájuk.
3. Az Apple Students főoldalán szokott lenni egy "What's new" rész, hirdetésekkel. Ebben szokták hirdetni a FREE letölthető cuccokat, és adnak hozzá Redeem kódot.

4. Kattints a hírdetésben a "Get 4 Free Episodes" gombra, amivel továbbvisz egy oldalra, ahol megkapod a kódot.
5. Az új oldalon keresd meg a következőt: "To receive your FREE TV episodes, click HERE and click Redeem in iTunes.", és klikk a HERE-re.
6. iTunes elindul, csinálj egy új accountot (Create Account)

7. Continue
8. A kártyák felsorolásánál válaszd a "None" részt, mert ugye már van egy Redeem kódod, amit automatikusan berak a "Gift Cards and Certificates" részbe.

9. Nyiss egy új böngészőt, és keress a Google-n egy amerikai hotelt, mondjuk Chicago. Legyen mondjuk a chicagoi Silversmith Hotel

10. Az iTunes-ban töltsd ki a hotel adataival a hiányzó részeket.

11. Készen is vagy!

Ugyanezzel a módszerrel lehet regisztrálni UK Store-ba is, annyi különbséggel, hogy ott a SUN című újság online változatában osztogatnak Redeem kódot. Értelemszerűen a US Store-nál angol címet kell megadni.

Lehet, hogy olyan a kód, mint a példában, hogy csak 12/31/08-ig jó, de no para, az Apple Students-en folyamatosan vannak Free Redeem hírdetések, csak a kódot kell megújítani, ha lejár.

A kódot meg is vásárolhatjuk, ennek menetét és tippjeit a korábban linkelt posztban olvashatjátok.