Folytatom a múlt héten megkezdett bulvárosodási folyamatot, most már nemcsak simán alászállok, egyenesen dagonyázok a mocsokban.

Eheti indulónk az isteni Woz (aki esetleg lemaradt volna az első harminc évről, és csak mostanában kapcsolódott volna be az Apple-sztoriba: kezdetben vala Steve Wozniak és Steve Jobs, majd Wozniak 1987-ben elhagyá a vállalatot, bár attól a mai napig fizetést kap vala). Szóval volt ez a rendezvény, ahol a többség azzal a Segway-jel mozgott a helyszínek között, amivel eddig csak George Bushnak sikerült felbukni, Woz viszont ezzel a guruló géppel ment pisilni és jól lefotózták.

Ha jobban megnézzük a képet, két dolgot állapíthatunk meg: egyrészt nem Woz az egyetlen hero, mert a kép bal szélén is épp feltűnik egy Segway-kormány, másrészt elkezdünk reménykedni abban, hogy az egész csak Photoshop.

Viszont sajnos úgy fest a dolog, hogy az eset valóban megtörtént, a kép több oldalon is megjelent és a legtöbb helyen felbukkantak olyan kommentelők, akik szintén ott voltak az eseményen, és leírták, hogy szinte mindenki Segway-jel járt mindenhova.

Valójában nem is baj, egyrészt nem töri össze a Wozról alkotott képet, másrészt csak még jobb fej lesz attól, hogy képes pisilés közben két keréken egyensúlyozni. Viszont nem szeretném tudni, hogy mit csinál még Segway-jel az öreg.