Az NBC csak két hete jelentette be, hogy visszatér az Apple online médiaüzletébe, az iTunes máris regisztrálta az egymilliomodik NBC-sorozat letöltését, számolt be az Apple az eredményekről. Kilencedike óta az összes letöltött videótartalom negyven százaléka az NBC műsora volt, persze ebben része lehet annak is, hogy a csatorna a visszatérés örömére meghirdette, hogy az első két hétben egy letöltés mindenkinek ingyen van.

Az NBC és az Apple korábban már eredményesen dolgozott együtt, amíg 2007 augusztusában fel nem bontották a szerződést, miután a tévécsatorna több, mint kétszer akkora bevételt szeretett volna elérni minden egyes eladott műsor után. Az Apple kategorikusan visszautasította, hogy az addig 1.99 dollárért árusított tévéműsorokat 4.99 dollárért kezdje el forgalmazni, mialatt több más sorozat és show egységesen két dollárba került az iTunes Store-ban. Az NBC hivatalosan idén szeptember kilencedikén, a Let's Rock Event után tért vissza az Apple online médiaüzletébe.

Ezentúl például újra figyelemmel kísérhetjük Claire-maci kalandjait az iTunes-on, aki nagyon jól fest furcsa ruhákban is: