Az Apple elérhetővé tette a Mac OS X 10.5.5-ös frissítését, aminek a letöltését a vállalat minden Leopard-felhasználónak melegen ajánlja. A 321 megabájtos csomag több száz hibát javít és kéttucat biztonsági rést foltoz be. A frissítés egyelőre csak a Software Update-en keresztül érhető el, automatikusan még nem ajánlja fel a szolgáltatást a gép.

A 10.5.5-ös Leopard elvileg lényegesen biztonságosabb lesz, stabilabb videólejátszás, TextEdit, Address Book használata közben, gyorsul a Spotlight, gördülékenyebb lesz az iPhone szinkronizálása olyan alkalmazásokkal, mint az iCal vagy az Address Book, és a Macek grafikus gépessége, teljesítménye is javul.

Az iCalnál javítottak a gyorsaságon, és bármit jelentsen is ez, a program még pontosabban kezeli az ismétlődő eseményeket. Javítottak a read-only calendaron, és az események más naplóba mozgatásán is.

A Mail esetében javítottak az IMAP-os levelek megjelenítési sebességén, és a postafiókok beállításán, és még néhány ismert problémán. A Mobile Me-t teljesen átkalapálták, reméljük, hogy a változást mi is érezzük majd. A Time Machine is frissítve lett, ezentúl a gépen tárolt iPhone-backupokat is menti, és javítottak a Time Capsule-os kapcsolaton is.