Mi másról is lehetne szó, mint az Apple Let's Rock Event-jén elhangzottakról. Csalódott, elégedetlen felszólalások és cikkek jelentek meg, hiányérzet maradt az esemény után. Lehet, hogy ez még csak a kezdeti bemelegítés volt?

iPod Touch árzuhanás: nem elég

A Wall Street-i elemzők szerint oké, hogy csökkent az ár, de ez nem lesz elég a kétszáz dolláros iPhone3G-vel szemben, még ha a mobil mellé szerződést is kell kötni. Két elemző, Um és Wu (csodálatos nevek) szólalt meg a témával kapcsolatban, mindketten alacsonyabb árra számítottak, de azért felfelé ívelő részvényárfolyamot jósolnak.

iPhone 2.1 ficsörök: nem elég

Hibák kijavítása, gyorsabb backup? Hol marad a kopipészt, mi van a push notificationnel? Az rendben van, hogy az elszúrt dolgokat rendbe hozzuk, de mi az újdonság? Nos, nekünk talán többet tartogat a frissítés: magyar billentyűzetet kap a mobil (igaz, hogy látszólag ez csak plusz két karaktert jelent, nem egy valódi magyar kiosztást), ennél sokkal fontosabb, hogy kikapcsolhatjuk a szókiegészítést, mint ahogy azt -Thingol- nevű olvasónk is megírta. Pénteken meglátjuk, hátha lesz még egy one-more-thing.

HD sorozatok minősége: nem elég

Akik már tesztelni tudták a HD adások minőségét, elégedetlenségüknek adtak hangot, mert az iTunes másodpercenként 4 megabites kódolású videókat kínál, ami elmarad még az Xbox Video Marketplace 6.8-as filmjeitől is. És akkor még hol vagyunk az 1080p, 7.1-es blu-ray filmek 40 megabitjétől, vagy akárcsak a dvd 8-ától?

szenzációs új termék: hol van?

Hol van a beígért aduász? Az Appleinsider értesülései szerint, amit most újabb Apple-közeli informátorok is megerősítettek, az új termékek bemutatása még korántsem ért véget. Itt láthatjátok a bemutatók időrendi tervét, a lista persze egyáltalán nem száz százalékos, de hátha: szeptemberben iPod, októberben jönnek a hordozható, novemberben meg az asztali gépek.

update: Apple-közeli források szerint - amit angelday is megerősített - az új MacBookok bemutatásának tervezett időpontja: október 14.