A dátum ugye szeptember kilencedike, szóval három nap múlva kiderül, milyen is lesz az új iPod nano, de már most megjelent egy kép, amire az összes fontosabb híroldal azt mondja, hogy ez az, ilyen lesz, kiderült, lelepleződött.

A képen egy hosszúkás iPod nano látható, pont, amilyet Kevin Rose jósolt, ez pedig két dolgot jelenthet: vagy valóban az új készüléket látjuk, vagy valaki addig szórakozott a Photoshoppal, amíg létre nem hozta vele Rose álmát, hogy azzal hitelesítse saját vízióját (ebben az esetben az előző bűvészkedés jobban tetszett).

Mindenesetre a képen is látható nano folytatja azt a trendet, ami a második generáció megjelenésével kezdődött: a sorozat szerintem egyre csúnyább. Persze ez ízlés dolga, de az első széria fehér/fekete lejátszóinál szebb szerintem még nem készült, a második túlságosan minis lett, a harmadik egy fémbutykos, a mostani meg kész kínai piac. Persze, tudom, a háttértár twice as amazing, meg a kezünkbe fogva biztosan más lesz majd az érzése.

Mindenesetre a készülékről csak egy homályos fotót sikerült készíteni, valahogy a fókusz mindig a kritikus pillanatban szarik be, vagy csak arról van szó, hogy az ipari kémek a világ legtehetségtelenebb fotósai. Esetleg átverés az egész.

Mindenesetre aki érez magában annyi ihletet, hogy összedobjon egy képet az iPhone nano 4. genről, az küldje el nekem, hogy megoszthassam a világgal.