Na, erre vártunk! Vagyis valami még hivatalosabbra, mert ezeket az árakat Angelday hozta le, és egyelőre nem tudjuk, honnan szerezte az infót, de eddig is jól értesültnek bizonyult, úgyhogy majdnem biztosra vehetjük, hogy a következő csomagokkal lehet megvenni az iPhone-t:

A legolcsóbb alapkonstrukcióban csak 990 forintot kezdőrészletet kell fizetnünk a 8 gigabájtos modellért (hétezret a 16-osért), a havidíj meg 17 ezer forint lesz, amiért cserébe 600 percet, 400 sms-t és 4 gigabájt adatforgalmat kapunk.

Az elsőre drágább, összességében olcsóbb csomag kezdőrészlete 28 ezer forint (48 ezer a 16 gigabájtos modellé), havidíja 10 ezer forint, amiért 400 perc beszélgetést, 200 sms-t és 2 gigabájt adatforgalmat kapunk.

A kártyafüggetlen modell ára egyelőre ismeretlen. Az említett csomagok két év hűségnyilatkozattal járnak a Plastik szerint.

A forgalmazás jövő pénteken indul, a hardcore rajongók lassan elkezdhetnek sorba állni, hogy megdöntsenek néhány világrekordot és hogy elsőként jussanak a hazai telefonhoz.

Volt para rendesen, de ha tényleg ezekkel a csomagokkal lép piacra a T, akkor nem nagyon lehet okunk a panaszra: a 28 ezer forintos alapár és a havi 10 ezres díj elfogadható, ráadásul cserébe normális mennyiségű szolgáltatást kapunk.

Nálunk ugye összesen 268 ezer forintot fizetünk ki a mobilért és a szolgáltatásért két év alatt, cserébe kapunk 9600 percet, 4800 sms-t és 48 gigabájt adatforgalmat.

A lengyeleknek 219 ezer forintjukba kerül a mobil, amiért 3600 percet, 10800 sms-t és 12gigabájt adatforgalmat kapnak. Akárhogy nézzük, a miénk ennél sokkal vállalhatóbb konstrukció.

Amerikában persze egész más a helyzet, de azt nem is szabad összehasonlítani az európai, kelet-európai helyzettel. Mazochistáknak mégis: ott ugyan 308 ezer forintot fizetünk ki két év alatt, de cserébe hálózaton belül minden hívás ingyenes, nincs korlátja az adatforgalomnak, hálózaton kívül csúcsidőben 450 percet, csúcsidőn kívül 5 ezer percet kapunk, de havonta. (Igen, 10800/120 ezer percet két év alatt).

Nektek hogy tetszik: elégedettek vagytok, vagy halál a T-re?