Már csak nyolc nap van hátra a startig, jövő pénteken nálunk is boltokba kerül az Apple mobilja, persze még mindig nem tudjuk, hogy mennyibe fog kerülni, vagy hogy milyen előfizetéseket lehet majd mellé kötni. A T egyelőre nem mond semmit, de elvileg bármelyik pillanatban kiderülhet valami hivatalos.

Szerencsére addig is itt van egy kis nem hivatalos: úgy néz ki, nem túl sok iPhone jön Magyarországra, legalábbis erről értesített a szolgáltatóhoz közelálló egyik olvasóm.

Na nem kell aggódni, nem drasztikusan alacsony számról van szó, hiszen PS3-ból meg Nintendo Wii-ből például alig száz-kétszáz darab jutott a startra, amihez képest a 6000 hozzánk érkező iPhone 3G egészen elfogadhatónak tűnik, szóval aki feltétlenül akar egyet belőle, annak biztos jut majd.

További infó, hogy az Apple nyomatékosan megkérte az hazai T-Mobile-vezetést: mindenki szíveskedjék megvenni magának saját pénzéből az iPhone-t, senki se szaladgáljon ingyenmobillal.

A neve elhallgatását kérő olvasómnak köszönöm az infót, ha más is megtud valamit, bátran szóljon, addig is én percenként frissítek a T-Mobile honlapjára, hátha lesznek végre hivatalos árak is. Egyébként három napja egyfolytában ezt csinálom, szerintem azért nem mondanak semmit, hogy nagyobb oldalletöltést generáljanak.