Az App Store-nak, a MobileMe-nek, a GPS-nek és a 3G-nek köszönhetően már alig valami, de néhány vicces és mérsékelten vicces kép szerint van még hova fejlődni. A legjobb 20 képet a Cracked.com-on érdemes keresni, a legjobb ötöt viszont itt:

1: Néha lecsapnánk a telefont, néha lecsapnánk, aki a vonal túlsó végén van. Az End Person-funkcióval megszabadulhatunk egy rakás kellemetlen ismerőstől.

2: Néha muszáj visszatekerni az időt, de ha nincs a közelben egy Delorean, akkor a rövidtávú időutazásokhoz használhatjuk az iPhone-t:

3: Persze megesik, hogy darabjaira hullik a téridő-kontinuum, ilyenkor már nem jutunk messzire Dr. Brown zseniális találmánya nélkül. Egyébként a 3G meg a GPS mellé simán be kell férnie a fluxuskondenzátornak:

 4: A 200 dolláros alapdíj még nem is, de a magas havi törlesztőrészlet, vagy a 180 ezer forintosra tervezett hazai csomagmentes ár már alaposan megterheli a házikasszát. Ilyenkor jön jól az az App, ami kinyomtatja a szükséges pénzmennyiséget:

5: Szexuális fejlődésemet alapvetően meghatározta a Weird Science című 1985-ös film főszereplő csaja. A sztorira már pontosan nem emlékszem, de valami olyasmiről volt szó, hogy két kamasz számítógép segítségével megtervezi a tökéletes nőt, akit aztán kinyomtatnak valahogy. A csajt Kelly LeBrock alakította, aki hasonlóan meggyőző volt egy évvel korábban a Woman in Redben is, amiben szintén nagy hatást gyakorolt a szexuális fejlődésemre (valószínűleg lett volna valami dolgom Kellyvel, csak hát azóta elvette majd elhagyta Steven Seagal és már majdnem 50 lett). Úgy látszik, másra is nagy hatást gyakorolt a film, szóval aki akarja, mostantól kiexportálhatja magának az iPhone-ból LeBrock-kisasszonyt. Annak idején sokat fizettem volna ezért az alkalmazásért: