Hát, azt ígérték, a változás nem lesz látványos, és a jelek szerint ezt igyekeznek betartani: a Snow Leopardról kiszivárgott első képeken alig látszik különbség a 10.5-ös rendszerhez képest. Persze ez nem baj, az Apple is arról beszélt, hogy elsősorban a motorháztető alá nyúlnak be, optimalizálnak ugye, ami ellen meg aligha lehet kifogásunk.

Az első képen egyébként a Safari 4.0 látható.Az Engadget is felhívja a figyelmet a "Save as Web Application"-menüpontra, ami alkalmazást csinál a weblapokból, hasonlóan, mint a Firefox Prism. Az alkalmazás által az egyes webes szolgáltatásokat megszabadíthatjuk a szokásos webes környezettől, tehát például a Google Docsot úgy futtathatjuk, mintha az egy önálló program lenne. A fejlesztők abban bíznak, hogy ezáltal csökken a böngésző memória és processzoréhsége, az egyes alkalmazások gördülékenyebben futnak majd egymás mellett.

Van még itt néhány kép, de azokról még ennyit sem lehet elmondani. Jobb ha mindenki elfogadja, hogy a Snow Leopard tényleg inkább stabil lesz, mint forradalmi.