Új külsőket terveznek a MacBook és MacBook Pro laptopoknak, a változás leginkább a műanyag részek eltűnését eredményezi. Vannak, akik örömmel fogadták a hírt, hogy az alumínium uralja majd az alsókategóriás Apple laptopok borítását is, sokan azonban csalódottak, hogy az Apple dizájn egyre inkább ezüstszínűre változik, még ha a környezetvédelmi szempontok a szubjektív megítélésnél fontosabbak is.

Walt Mossberg kijelentette, hogy még két hónap, és az Apple előrukkol a 3G iPhone-nal.  Kiadták a mobiltelefon firmware-ének új bétáját, amiben egyébként a ZiPhone-os arcok utalásokat találtak a telefon új generációjának eljövetelére.

A hétfőn még 160 dollárral induló Apple részvény a hét végére 147 dollárra esett vissza. Az Apple szokásos első negyedéves pénzügyi jelentését április 23.-án teszi közzé. A Wall Street elemzői már most magasabb pénzügyi eredményt jósolnak, mint amit az Apple előirányzott magának 2008 januárjában, az előző negyedéves értékelésen.

Végül az Appleblogról: sokáig sikerült nyitottan tartani a kommentelés lehetőségét, de tegnap kiderült, hogy ennek a korszaknak vége, egy-két troll ugyanis tökéletesen elrontotta egy rakás ember normálisan indult kommunikációját. Úgyhogy sajnálattal tudatom, hogy ezentúl csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a postokhoz, sokan már korábban javasolták ezt a lépést, én reméltem, hogy elkerülhetjük, és különösen szomorú vagyok a sokszor érdemi hozzászólásokat gyártó, de nem regisztrált olvasók kommentjeinek elvesztése miatt, de hát ez van, c'est la vie.