Van két hírünk, egy jó, meg egy rossz. A jó az, hogy a T-Mobile rövidesen Ausztriában is bevezeti az iPhone-t. Ezt maga Hamid Akhavan, a szolgáltató CEO-ja jelentette be kedden Barcelonában, a Mobile World Congressen. És a rossz: a szakember elmondta, hogy a kelet-közép-európai piachoz képest elsőbbséget élveznek az ázsiai vásárlók (a vásárlóerőt nézve ez mondjuk érthető), úgyhogy hozzánk csak sokára fut be az Apple mobilja. Ha egyáltalán. Mindenesetre Akhavan szerint a T-Mobile-on nem múlik, a szolgáltató azonnal bevezetné nálunk is a telefont, addig azonban tehetetlen, amíg nem készül el az aktiváláshoz szükséges iTunes Music Store magyar verziója. Arra meg várhatunk.

Angelday mindenesetre tovább fogalmazza petícióját a magyar boltért, Handrás meg elrontja a kedvünket ugyanitt: Apple-közeli emberekre hivatkozva arról ír egy kommentben, hogy nem lesz saját iTMS-ünk.

Szeretném módosítani korábbi állításomat, nem lesz még 2070-ben sem saját iPhone-unk. Úgyhogy én is mindenkit a törésre buzdítok, mert

NEM HAGYNAK MÁS LEHETŐSÉGET.