Remek hírünk van! Ha minden jól megy, napokon belül, rendszeres tartalommal újraéled az Appleblog, újra lesz tehát Almalé és Kungfu.

crzncz6wwaalvah.png

Hónapokkal ezelőtt megkerestem Ádámékat, hogy átvenném a blogot, azóta egyeztetünk, egyezkedünk ennek a mikéntjéről.

Úgy gondolom, hogy az Appleblog tökéletesen fog passzolni a 3 éve újraindított AndroidPortálhoz, azzal jól kiegészítve egymást, egyszer s mindenkorra véget vetve az örök rivalizálásnak. Nem kell megijedni, nem a sötét oldal dicsőítéséről lesz szó, hiszen a mindennapokban én is heavy Apple user vagyok, de a vegytiszta almás cikkek, hírek mellett hozok majd összehasonlításokat, véleményeket, ellenvéleményeket is, hiszen mindkét oldalon vannak olyan megoldások, amiből tanulhat a másik, amit érdemes megismerni.

Ezenkívül pedig a terveim szerint jönnek majd cikkek okoseszközök, okosotthon témakörben is, de ami a legfontosabb: mondjátok el Ti, mit szeretnétek itt látni, miről szeretnétek olvasni?

A héten még nem ígérem, hogy jön friss tartalom - bár sosem lehet tudni - mert van még egy pár technikai dolog amit meg kell oldani, de a reményeim szerint hétfőtől indulunk.

Ja és, amit talán mindenkit a legjobban érdekel: igen, Ádám és Csaba egy jóideig még biztosan itt maradnak a háttérben velünk!