Pedig a külföldi kapok egyöntetűen rajonganak ezért.

EZÉRT:

A megmagyarázhatatlan lelkesedés csak annak lehet köszönhető, hogy a szerzők már alaposan ki vannak éhezve valami eredetire, és tök mindegy, hogy mekkora hülyeséget látnak, azonnal lelkesen ugranak rá, ha csak egy kicsit más, mint a jelenleg ismert formaterv, ami ugye eleve másfél éves és a hírek szerint még közel másfél évig velünk marad.

Képtelenek arra kondicionálni magukat, hogy három évig kell az iPhone 6 formatervével élniük, amit egyébként meg tudok érteni.

Ettől függetlenül a fenti animáció extrém módon marhaság, az oldalra rakott kijelző jóval használhatatlanabb, mint a Galaxy Edge sorozat hasonló funkciót ellátó hajlított képernyője. Ráadásul az, hogy a felületet nyomva tartással lehet személyre szabni már csak azért is problémát jelent, mert hát mi mást csinálsz a készülék oldalával, mint hogy folyamatosan nyomva tartod?

A 4K kijelző ebben a méretben természetesen teljesen felesleges erőforráspazarlás, a 6 giga ramért én fizetni nem akarok, az 512-es háttértárért SE, az 5000mAh-s akkumulátor meg azt sejteti, hogy valahol van egy drót, annak a végén meg egy másfél iPhone 7-nyi telep, tekintettel arra, hogy az iPhone 6 Plusban 2750 mAh-s az akksi, és az a készülék kábé kétharmadát elfoglalja.