Persze nem ez volt a legizgalmasabb frissítés az Apple történetében, annyi történt , hogy 8 gigabájt memória került a 4 helyére, de ez legalább hasznos update volt, ha érdekes nem is.

És ennek a hírnek a fényében meg különösen fantasztikus hír, hogy az iCentre valahogy elintézett a most bemutatott 13-as modell alapverziójára egy brutális kedvezményt ami azt jelenti, hogy 360 ezer forint helyett 299.990 forintért elvihetitek már a modellt!

screen_shot_2016-05-13_at_08_16_12.png

Álljunk meg egy pillanatra: ez HÚSZ százalék kedvezmény egy alig egy hónapja frissített gépre.

Ami tényleg brutálisan sok.

Ezzel most az a viccesen furcsa helyzet állt elő, hogy a 13-as alapmodellt tíz százalékkal olcsóbban tudod megvenni, mint a 11-est, és akkorára nyílt az olló a 128-as meg a 256-os modell között (140 ezer forint), hogy érdemes lehet elgondolkozni, hogy elviszed az akciós kicsit valamilyen izmos felhőalapú szolgáltatással megtámogatva. Tíz dollár az egy terabájtos iCloud havonta, évente tehát 33 ezret a projektre szánva már 1,128 gigával gazdálkodhatsz, szóval az árkülönbségből több mint négy évig lehet négyszer annyi tárhelyed, mintha simán a 256-ost vennéd.

Itt találod a szuper akciót.

Disclaimer: az iCentre az Appleblog partnere, a posztot viszont saját elhatározásból írtunk, mert erről az akcióról hallanotok kellett.