Büszkék lehetünk rá rovatunkból: Dévényi Gábor appfejlesztő boszorkánykonyhájából esett ki a Gymaholic nevű app, ami leköveti a napi edzéseinket. Elvileg egy hiánypótló alkalmazásról van szó, ami az Apple Watch sok idegesítő marhasága közül orvosol néhányat és alkalmasabbá teszi az órát a valódi edzéskövetésre, szemben a beépített appal, ami nehézkesen tud keveset. Az értékelések alapján elég jó cucc, mert a letöltők 90 százaléka legalább 4 csillagos, 70 százaléka ötöt ad neki, ééés, ami a lényeg:

az Apple beválasztotta az öt ajánlott edzőprogram közé, olyan hírességek és alapkövek mellé, mint a Runkeepet.

Megnézed az Apple Watch oldalát, és ott van középen Dévényi Gábor remek is alkalmazása:

screen_shot_2016-04-03_at_07_05_07.png

És két apróság a hétről: az egyik egy szavazás, amiben arra kérdeztem rá, hogy vesztek-e iPhone SE-t, vagy kihagyjátok. A szavazás alapján a cikket olvasók legnépesebb tábora vesz, ami érthető, hiszen nyilván főleg azok kattintottak, akiket érdekel a mobil: közel 47 százalékotok kattant rá az új típusra, 31 százalék egy kisebb iPhone-on bekkelte ki a kis erőmű érkezését, 9 százalék Androidról vált és 7 százalék egy nagyobb iPhone-ról vált vissza.

És volt egy cikk arról is, hogy az amerikaiak átlagosan 35 dollárt költenek az Apple alkalmazás és zeneboltjaiban, én bevallottam, hogy 264 eurónál járok, és a kommentekből kiderül, hogy a többségetek jobban teljesít, mint egy amerikai: a szórás havi 5 és 100 dollár körül mozgott, az éves átlag valahol 100-150 dollár környékén, szóval hivatalos, hogy az Appleblog lenyomta az Egyesült Államokat.

Nem lennék most Obama helyében!