Drága Appleblog olvasók (feat Almalé és Kungfu)!

Rövid bejelentés következik:

Az Appleblogot (feat Almalé és Kungfu) alapítása óta kizárólagos jelleggel Magyarósi Csaba és Szűcs Ádám reszeli, szerkeszti, írja, gányolja már nem is nagyon tudja senki, hogy a munka kezdete pontosan melyik évre datálható (2008. január 22. amúgy).

Az alapelvben nagy általánosságban továbbra sem terveznek változást az alapítók, mondták el Magyarósi Csaba és Szűcs Ádám az Appleblognak (feat Almalé és Kungfu) kérdésre, örömmel jelentik azonban be, hogy Seprődi-Kiss Árpád személyében egy olyan karizmatikus, szexuálisan túlfűtött, a plen air festészetért rajongó anarcho-szindikalista, tehát az Appleblog (feat Almalé és Kungfu) szellemiségéhez tökéletesen illeszkedő segédcsapatot kapott a szerkesztőség, hogy a működő Airdrop adja a másikat.

Árpád időnként teljesen váratlan pillanatokban bukkan majd fel a blogon és szórakoztat titeket a híreivel akkor, amikor Ádám és Csaba teljesen váratlanul valami egészen mást csinálnak majd (videót forgatnak, őrületes terveket szőnek a jövőre nézve, elpusztítják a világot), hogy az Appleblog (feat Almalé és Kungfu) hírszolgáltatása semmilyen csorbát se szenvedjen, vagy ha mégis, azt még az elszenvedés előtt kiköszörüljék, mert ők nem engednek a 48-ból!

Az Appleblog (feat Almalé és Kungfu) szerkesztősége letette voksát a fényes jövő és egyetemes béke mellett és elhelyezte bizalmát a folyamatosan magas szintű hírszolgáltatás alapkövében.

Éljen Árpád, aki az Úr 2016. évének 11. hetében kiváló híreivel örvendezteti majd meg a nagyérdeműt!