Egy újabb komoly ugrás: emlékeztek még, hogy néhány éve egész generációk maradtak ki nálunk az Apple termékpalettájából? Mára odáig jutottunk, hogy az iPhone-ok, Macintoshok a világpremier után 1-2 héttel, sőt, néha azokkal egy időben piacra kerülnek nálunk is. Az egyetlen kivétel az utóbbi időkben az Apple Watch volt, ami jó ideje kapható a világ néhány országában, de ebből sem maradtunk ki teljesen: végül megérkezett hozzánk is, ma reggeltől bármelyik iCentre-ben megvásárolhatjátok az órát hivatalosan is.

dsc00040_1280.jpg

A hazai árak pont úgy alakultak, ahogy vártuk, lényegében az amerikai nettó árak plusz 27 százalék ÁFA körül járnak, a Sport már 136 ezer forinttól, a hagyományos óra 216 ezer forinttól vihető el, illetve az Apple webshopjáról az Edition-sorozatot is be tudjátok szerezni szaros 3,7 millió forinttól. Az arany, az arany, na.

Az iCentre tök jó kis eseménnyel is készült, ott volt a magyar sajtó kétharmada ma reggel a premieren.

dsc00029_1280.jpg

dsc00031_1280.jpg

dsc00036_1280.jpg

Az óráról most bővebben nem írnánk, megtettük már százszor, meg mindjárt jön egy alapos cikk, amiben a júzer számol be a több hónapos tapasztalatairól, lényeg, hogy ha pontosan nyomon akarod követni az energiafelhasználásodat, sporttevékenységedet és mindig értesülni akarsz a fontos üzenetekről, de csak azokról, akkor érdemes megnézned ezt a terméket.

dsc00034_1280.jpg

Lényeg, hogy most már ti is felpróbálhatjátok az órát az iCentre üzleteiben (Aréna, Allé, Mom), és a szupermenőség, hogy a bemutatóasztalok egyenesen Cupertinóból érkeztek, szóval minden Apple-szabványnak megfelelnek.

Nézzétek meg őket jól!