Vannak olyan alkalmazások, amik létező igényeket elégítenek ki, ilyen például a most megjelent Music Memos, amit az Apple készített a zenészek számára: pillanatok alatt készíthetnek maguknak zenei jegyzetetek, ha eszükbe jut egy jó dallam, vagy hallanak valami inspirálót.

screen-shot-2016-01-20-at-7-30-29-am.png

És vannak olyanok, amik a franc se érti, miért készültek el: ilyen a Smooth Operator, ami a tervek szerint február 11-én jelenik meg iOS-re, és valami olyan zavarba ejtően gusztustalan, hogy fogyasztása reggeli előtt csak erős gyomorral ajánlott.

smooth-operator-make-out-game-780x433.jpeg

Azt hiszed, készen állsz rá, de nem:

Az app lényegében egy csókolózóprogram, amiben kiválaszthatod az partnereket, de kábé úgy, ahogy a Street Fighterben az ellenfeleket, aztán néhány suhintással elindíthatod a smárt, hogy a melletted ülő partnerrel a való életben is követhesd az eseményeket, szóval csókolózzatok annyi ideig és úgy, ahogy a kijelzőn.

Na most akinek van kedve ilyen formán csókolózni, annak valószínűleg elgurult a gyógyszere:

 

Komoly kockázatot jelent, ha a Smooth Operator a fiatalabbak kezébe kerül, egy egész generáció fog megtanulni hülyén csókolózni.

Az app készítői azt állítják, hogy sok popkulturális ikon hatott rájuk a fejlesztés során, a Cult of Mac meg is talált ezek közül egyet a kilencvenes évekből: az MTV Liquid Television című sorozatát: