Mától hivatalos, hogy az online üzlet mellett a magyar APR-ek, így az iCentre összes üzletében is elérhető lesz az Apple Watch. Mint az várható volt, az árak megegyeznek az Apple hivatalos magyar online áraival, tehát 135.990 forintot kell kifizetnünk a legolcsóbb Apple Watch Sportért, az normál Apple Watch-ok pedig 215.990 forinttól indulnak. Az Edition egyelőre nem lesz rendelhető APR-ben.

screen_shot_2016-01-12_at_14_22_37.png

Az induló készletekről egyelőre nincs információnk, de még a megjelenés előtt update-elünk titeket ezzel kapcsolatban is.

Január 29-tól tehát keressétek az Apple Watch-okat az alábbi helyszíneken:

screen_shot_2016-01-12_at_17_01_22.png

A modellekről és az árakról itt tudtok tájékozódni.

Érdekes egyébként, hogy csak az Apple online üzletében láthatóak egyelőre a 3,7 millió forinttól induló Edition órák. Már csak azért is, mert az Apple Store-okban ezeket külön időpontban, személyesen adják át, tanítják be a használatát, Magyarországon pedig úgy tették ki az online shopba, mintha csak postán küldenék ki a vásárlónak (persze a szállításról egyelőre nincs kint információ). Pedig a logikus lenne épp az APR-ek személyes jelenlétét felhasználni az átadásra. Amint ezzel kapcsolatban több információnk lesz, szintén jelentkezünk. 

Disclaimer: az iCentre az Appleblog feat. Almalé és Kungfu partnere