Hivatalosan semmit sem erősítettek meg, de az Apple autóval foglalkozó részlege, a Project Titan már gyakorlatilag ugyanolyan közismert, mint Bill Cosby molesztálós ügye.

Akit érdekes Bill Cosby (Apple) vagy a molesztálós ügyek (elektromosautó-fejleszés), tuti hallott róla.

Leginkább közvetett bizonyítékaink voltak eddig: valaki, aki ismert olyat, aki benne van az autós teamben. Valaki, aki tudja, hogy az Apple egy több négyzetkilométeres volt katonai bázist bérelt volna ki tesztvezetésre. Valaki, aki ott volt az Apple és a BMW/Mercedes tárgyalásain.

Most viszont közvetlen utalást kaptunk: valaki levédette az apple.car, apple.auto, apple.cars domaineket. És nem nehéz kitalálni, ki volt: a WHOIS regisztrációk elég egyértelműen mutatják, hogy ki áll az ügy mögött:

screen_shot_2016-01-09_at_09_35_46.png

Persze lehet, hogy a CarPlay miatt védették le a domaineket, mint ahogy az is lehet, hogy csak úgy levédették, mert rájuk utal. De azért érezhető az összefüggés, hiszen a pletykák szerint gőzerővel dolgoznak a dolgon, és jelenleg 2019-2020 van belőve céldátumnak egy sofőr nélküli elektromos autó legyártására. Pár év csúszás azért mindig benne van, szóval ha autót terveztél venni mostanában,

nyugodtan.