Hirdetőnk a HotelsCombined, a világ egyik vezető hotelár-összehasonlító szolgáltatása, akik azt próbálják nekünk bebizonyítani, hogy szállást keresni igenis lehet egyszerűen és gyorsan. Mindez egy ingyenes iOS app formájában is elérhető, így tényleg másodpercek alatt átnézhetünk sok-sok szállás lehetőséget. Következzen az alkalmazás tulajdonosainak bemutatása:

Előfordul hogy az utazás megszervezése és a szálláskeresés igazi kihívásnak bizonyul és akár több órát is elvehet időnkből amíg megtaláljuk azt az egy szállást, ahol végre maradéktalanul elégedettek leszünk, mert épp azt kapjuk, amire vágyunk, épp annyiért, amennyit szántunk rá, vagy olcsóbban.

A HotelsCombined, illetve iOS alkalmazása, gyakorlatilag egyetlen helyen összegyűjti a legfontosabb szálláskereső oldalak, mint például a Booking.com, a Hotels.com, az Expedia, az Agoda és még számos másik szálláskereső oldal ajánlatait.

hot3_copy.jpg

hot2.jpg

Amint megnyitjuk az alkalmazást, szembetűnik egy friss, letisztult design, ami mögött, bár még nem sejtjük, több mint 5 millió szállásajánlat vár ránk,  ezen felül 30 millió utas véleményével van megspékelve, így biztosak lehetünk benne, hogy nem maradunk tanács nélkül, hová érdemes elmenni. Ezen kívül 42 nyelven tud, és 120 pénznemben képes konvertálni az alkalmazás, úgyhogy persze, magyarul is beszél.

Az app gyors - ráadásul eléggé intuitív is -, képes listázni egy rakás véleményt, ráadásul ár-összehasonlító funkciója is van. Így az a folyamat, amit fejben végzünk el rendszeresen, szintén automatizált. A kereséseink pedig bármilyen eszközön elmenthetőek, visszanézhetőek.

hot1.jpg

Mi sem bizonyítja jobban a Hotelscombined kepeségeit mint a letöltési számok és a pozitív értékelések, illetve az a tény hogy a harmadik egymást követő évben nyerte el a szakma legrangosabb díjátadóján a World Travel Awards-on, a világ legjobb hotel-árösszehasonlító weboldalnak járó díjat!

Az ingyenes alkalmazásról itt olvashatsz bővebben, iOS-re itt, Androidra pedig itt tudjátok letölteni.