Egyre sűrűsödnek a hírek az Apple új négy colos és erős mobilja körül, időnként már gravitációs elhajlás is tapasztalható, ami alapján gyanús, hogy valami tényleg van ott: a legújabb információk szerint jövő márciusban lesz egy nagy Event, ami alapvetően az új óra bemutatásáról szól.

Sok hír nem áll még a rendelkezésre, de az esemény időzítése logikusnak tűnik: ha márciusban bemutatják az órát, az már áprilisban a boltokba is kerülhet, pont egy évvel az első modell érkezése után (és elképzelhető, hogy ez már igazán használható lesz valamire). Állítólag az új óra képes lesz értelmezni a vérnyomást és a véroxigénszintet, ami a megfelelő lépés a megfelelő irányba: a videómban is elmondtam, hogy ez adhat értelmet, létjogosultságot a termékkategóriának.

 

Az óra farvizén fog beevickélni állítólag az új mobil, amiről a pletykák alapján annyit lehet tudni, hogy 6c lesz a neve és az 5-ös sorozathoz hasonlóan 4 colos lesz a kijelzője (számmisztika!). Ja, és valószínűleg az iPhone 6 A8-as processzora kerül bele. Várós!