Aki esetleg tegnap este lemaradt róla, ma reggel biztosan kapott már egy könyörgő értesítést a telefonjától az update-re, hogy végre felmászasson az iOS 9.2, ami alapvetően hibajavításokat tartalmaz. Az már tuti, hogy nem ez a legforradalmibb frissítés, amint a Föld hordott a hátán:

img_1084.jpg

Az izgalmasabb tételek: kicsit még több funkciót gyömöszöltek az eleve átláthatatlan Apple Musicba, stabilabb lett a Safari, és basszus megjelent az arab nyelv támogatása Siriben. De a magyar mikor?!?

Ami viszont nagyon fasza: debütált a Maildrop iOS-en is, végre küldhetünk óriásfájlokat a telefonról az Apple saját szolgáltatása segítségével.

Az OS X meg olyan finomságokkal kecsegtet, mint az olajozottabban működő AirDrop, végül is alig több, mint egy éve indították el ezt a szolgáltatást, kár elkapkodni és erőltetni azt, hogy el is kezdjen működni.

screen_shot_2015-12-09_at_07_20_58.png

Ja, és az Apple TV is kapott egy update-et, végre az új modell is képes együttműködni az iPhone-on található remote appal, ami eddig borzasztóan idegesítő hiány volt, mert minden jelszót, szöveget a betűket egyenként kiválasztva kellett bepötyögni az új távirányítóval, mostantól viszont használhatod az iPhone virtuális billentyűzetét is mindehhez (esküszöm, mintha ezt a lehetőséget egyszerűen kifelejtették volna a nagy modellből).

Ééés egy minket is érintő update: befutott a WatchOS 2.1, amiben megjelent egy rakás új nyelv, köztük a MAGYAR!