Gary Allen különös módon rajongott az Apple-ért. Nem az iPhone-okért, nem is a Macekért volt oda. Az Apple Store-okat imádta, azt ahogyan az üzletek kifelé közvetítik a cég filozófiáját, a sorban állást, az izgatottságot szerette, és mindent, ami ezzel járt.

imrs_php.jpeg

Körbeutazta a  világot, hogy minél több megnyitón vehessen részt. Hogy ezt mennyire komolyan vette, jól mutatja, hány üzlet ajtónyitásánál volt ott az elsők között. 

140

Ennyi üzletet látott szinte elsőként. Annyira megszállottja volt a témának, hogy még azt is meg tudta mondani, ki gyártotta az asztalokat, amin a gépek állnak. Olyan dolgokat vett észre, és tett közzé a blogján, amiket más nem nagyon:

Gary vasárnap agydaganat miatt halt meg. Már márciusban abbahagyta a blogírást, de csak most derült ki, miért. Visszavonult a nyilvánosságtól az Apple legnagyobb rajongója, akit az új üzletekben tapsviharral köszöntöttek az alkalmazottak. Neki ez volt a legfontosabb tevékenysége.

És aki azt mondaná, hogy ez teljesen értelmetlen időpazarlás, annak ajánlom az egyik kedvenc képregényrajzolóm, Bill Watterson jótanácsait arról, milyen különleges életeket élhetünk, ha azzal foglalkozunk, amivel valójában szeretnénk:

2013-08-27-watterson.jpg