Ki emlékszik még az iPhone 3G premierre, amikor a T-Mobile egyedüli forgalmazóként ünnepelte, hogy Steve Jobs világot megváltoztató, immár App Store-os készülékét elkezdik árusítani?

Azóta sokkal szabályosabb mederben folynak ezek a dolgok, nincsenek hullámok, egyre simábban megy minden.

zen-by-design1.jpg

Nem elég, hogy az Apple rövid időn belül egy csomó országba eljuttatja a telefont, vagyis láthatóan annyit gyártottak a nulladik napra, mint a rosseb, még a hazai cégek is mind megegyeznek az árusítás kivitelezésében. Vagyis az APR-ek, így az iCentre üzletei, a Telekom, a Vodafone és a Telenor is mind...

  • holnap kezdik meg az előrendelések fogadását az Apple új telefonjaira,
  • amit október 9-én, tehát rá egy héttel lehet először átvenni.

Mindegyik forgalmazó megerősítette ezeket az infókat. És egyébként nagy a kapkodás, nem számítottak arra, hogy ilyen gyorsan itt lesz a telefon.

Árakat egyelőre nem tudni biztosan, tavaly 220.990 forintról indultak az új modellek, most is erre, legfeljebb az árfolyam miatti drágításra lehet számítani. Amint zöld jelzést kapnak a szolgáltatók az árakra vonatkozóan, máris megírjuk mi is.

screen-shot-2015-09-17-at-11-54-24.png

Amiket még érdemes figyelembe venni a döntésnél: 

A Telekom meghirdette a készülékbérlet programját, havi 14 990 vagy 17 990 forintért mindig a legújabb iPhone-t nyomják a kezedbe. Közben persze egyiket sem birtoklod, ha lemondod a bérletet, vissza kell adnod az aktuálisan nálad lévő készüléket.

Az iCentre-nél olyan akciót hirdettek, amivel régi készülékedet, Samsung okostelefonodat, Microsoft tabletedet, Macedet beszámítják új készülék vagy kiegészítő vásárlásánál.