Látszólag tök nehéz elérni az Apple vezérét, pedig elég, ha leáll néhány létfontosságú szerved és az okosóra menti meg az életed.

Paul Houle Jr.-ral pont ezt történt. Edzés után rosszul érezte magát, szúrt a mellkasa. Úgy gondolta, kipiheni a dolgot, aztán eszébe jutott, hogy megnézi a pulzusát az Apple Watch-csal. Megdöbbenve látta, hogy az 145-ös. Várt még egy kicsit, de az érték nem változott, innen tudta, hogy baj van.

screen-shot-2015-09-22-at-1-29-33-pm.png

screen-shot-2015-09-22-at-1-25-27-pm.png

Elrohant az orvosi szobába, ahol kiderült, hogy a szíve, a mája és a veséje is elkezdte felmondani a szolgálatot. Csak az azonnali beavatkozás segített rajta és az eset után már az órával kapcsolatban korábban szkeptikus apa is azt mondta, hogy megérte azt a néhány száz dolláros beruházást a Watch.

De a sztorinak nincs itt vége, ugyanis miután megírták a lapok az esetet, csörgött Paul telefonja és egy kaliforniai számot látott a kijelzőn. Felvette, majd beleszólt egy férfihang: 

“Hello, Tim Cook vagyok, az Apple CEO-ja”

A központban annyira megtetszett mindenkinek Paul sztorija, hogy felajánlottak neki egy új iPhone-t és nyári gyakorlatot az Apple főhadiszállásán.

Na látjátok, hogy megéri életben maradni.