Most már annyira nem szeretnénk belemelegedni a hírek és pletykák gyártásába, hiszen alig néhány óra múlva hivatalosan is kiderül, hogy mivel készült nekünk az elmúlt hónapokban-években az Apple. Este héttől Ádám élő közvetítésében olvashattok az újdonságokról, kábé este kilenckor-tízkor meg befut a videós összefoglalóm (kivéve ha megint 2,5 órásra nyújtják a show-t, mint legutóbb).

Ilyenkor már tényleg felesleges belemenni bármilyen jóslatba, ráadásul múlt héten készítettem is egy videót a várható cuccokról, ha még nem láttad, nézd meg, ebből kiderül, hogy az Appleblognál mire készülünk úgy szakmailag, mint emberileg:

 

De hogy új kontentot is adjunk, készült az iPhone 6s-ről egy olyan… zavarba ejtő animációs videó, amit neked is látnod kell. Nem azért, mert jó, csak azért, hogy ne egyedül szopjunk azzal az érzelmi sokkal, amit kiváltott belőlünk:

 

És a végére egy érdekes kép, aminek semmi köze semmihez: a Localytics grafikonjából kiderül, hogy az aktív iPhone-ok közül a 6-os modellt használják a legtöbben a világon, ami nem piskóta, lévén hogy csak egy éve van piacon, míg a második helyezett 5s-t már két éve meg lehet venni. Kontextusba helyezve: hiába volt az 5s nagy siker, tavaly ilyenkor még csak második volt az egy évvel korábban bemutatott 5-öshoz képest. A 6 Plus láthatóan harmadannyira fogyott, mint a 6-os, a 4s és a 4-es kikopóban, az 5c meg nem volt túl nagy durranás, bár az is hozza a 3:1-hez arányt az 5s-sel párba állítva, ahogy a 6 Plus a 6-ossal.

analytics.png

Szóval este hét!