Januárban, áprilisban és júliusban is publikáltunk egy-egy álláshirdetést az iCentre-nél, és mindhárom esetben az egyik olvasónknak sikerült megszereznie a szuper állást. Most már konstans bizonyítást nyert, hogy az Appleblog a legelhivatottabb, legzseniálisabb Apple-júzerek közössége, akik minden hegyet megmásznak, minden akadályt legyűrnek, 

minden állást betöltenek!

Nyilván nem kell mondanunk, hogy mennyire örülünk, amikor sikerül beküldenünk egy-egy kiváló embert a vonalakon túlra, az Apple belsejébe, és ezt tervezzük most is, mert itt az új állásajánlat, ezúttal a Alléba keresnek munkatársat. Ha szeretnél egész nap a világ legszebb informatikai eszközei közt dolgozni, ragadj billentyűzetet és jelentkezz.

dsc_5382_1.jpg

A munkakör leírása:

Ha érdekel az Apple világa, és szívesen dolgoznál értékesítőként az iCentre ALLEE Apple Premium Reseller üzletben, küldd el fényképes önéletrajzod az allas@icentre.hu címre. Fontos, hogy ne okozzon gondot az emberekkel való közvetlen kommunikáció, az angol nyelv használata, legyen értékesítési tapasztalatod, ismerd az Apple termékeit, legyél stressztűrő és önálló. Várjuk jelentkezésed! A tárgy mezőbe ezt írd: ALLEE.

Ilyen egyszerű! 

És mint legutóbb, ha az egyik emberünket elkapják az Apple vonalai mögött, az Appleblog minden kapcsolatot letagad!