Nem volt valami sima menet, de végre választ kaptunk a kérdésre: az elmúlt percekben elkezdték értesíteni azokat a mázlistákat, akik holnap átvehetik az órát. Két levél érkezett, az elsőből az derült ki, hogy a kiszállítás megkezdődött, a másodikból meg az, hogy a Watch holnap érkezik meg az új tulajdonosához.

Közben kiderült, hogy a szerencsések köre valamivel nagyobb, mint elsőre hittük, az elmúlt napokban ugyanis azoktól is levonták az óra árát, akik eredetileg csak május közepi kiszállításban bízhattak, és az Apple hivatalosan is elismerte, hogy többen kaphatnak Watch-ot az első napokban, mint arra eredetileg számítani lehetett.

applewatch_004.png

A hírek szerint egyébként néhány boltban lesz kezdőkészlet is (ugye az új módi szerint csak online tudod megrendelni a terméket, ezzel akarják elkerülni, hogy mindenféle furcsa alakok álljanak napokig sorba a világ Apple Store-jai előtt szürke importos fókusszal, kiszorítva ezzel a helyi vásárlókat), a New York Times szerint Tokióban, Londonban, Los Angelesben, Párizsban, Milánóban és Berlinben az utcáról besétálva is meg tudod majd venni a Watch-ot.

Szóval érdemes az óra érkezésére felkészülni, holnap megkapják az első vásárlók az Apple kis gyönyörűségét, és nyilván nem kell mondanom, hogy a hétvégén olyan videós tesztet nyomunk róla, hogy azt megemlegetitek!