iphone-original.jpg

A Redditen szedtek össze néhány érdekes véleményt az Apple mobiljának 2007-es premierje utánról, szemezgessünk ezek közül:

Ezeknek a fickóknak fogalmuk sincs arról, mennyire rossz ötlet a touchscreen egy mobilon
Kösz, inkább megtartom a Samsung A707-emet, mert kisebb és király gombjai vannak, és ebben is megvan minden olyan képesség, amire szükségem van

921392_0_original.jpg

Touchscreen? Rossz ötlet, sosem fog működni
Mi van az akkumulátorral? Az óriási, 3,5 colos kijelző miatt biztos nincs elég hely az akkumulátornak
Nem győzött meg. PDA és Windows Mobile felhasználó vagyok, és az iPhone sehol sincs ezekhez képest, nincs benne potenciál. Hogy a fenébe lehetne stylus vagy valódi billentyűzet nélkül használni?
Miközben az Apple kifejlesztette ezt az EGYETLEN mobilt, a Samsung és a Motorola minden hónapban kiadott egy új készüléket, folyamatosan újított és jobbá vált

Hát így. Nincs róla gyűjtés, de pontosan emlékszem arra, hogy az iPad bemutatása után hasonlóképp szkeptikus volt a piac. Nyilván ezek a vélemények az Apple Watch premierjének közeledtével válnak érdekessé, és bár a múltbeli események nem determinálják az óra sikerét, érdemes észben tartani, hogy elsőre egyik Apple terméket sem fogadta túl lelkesen a piac.

És tudom, hogy mindannyian erre a videóra vártatok, úgyhogy a cikk végén természetesen megnézhetjük együtt a LEGENDÁT is: