Korábban már írtunk róla, hogy idén is lesz Smart Mobil konferencia, csak most már SM a neve, pontosabban SM 2015, ahol nemcsak a térség, de a világ releváns mobilos arcai nyüzsögnek majd két napig április 8-9-ig.

Előadásokat tartanak, kerekasztalbeszélgetéseket vitatják meg a legújabb trendeket és megpróbálnak választ adni arra a kérdésre, hogy merre megy az iparág, és hogyan lehet ezeket az irányokat meglovagolva a lehető legtöbb pénzt kiszedni a mobilbizniszből. Érdekes lehet azoknak, akik akár fejlesztőként, akár befektetőként, akár valamilyen más módon csatlakoznak a mobilhoz, ráadásul itt lesz a CEE Lift Off! közép-kelet-európai startupverseny is, hogy a legígéretesebb cégek mind itt nyüzsögjenek nálunk.

screen_shot_2015-02-25_at_09_18_49_1.png

És a lényeg, hogy most indítunk egy játékot, amiben két szerencsés napijegyet nyerhet: ezek masszívan értékes ajándékok, a helyszínen vásárolva ugyanis 35 ezer forintot kell fizetni értük. Szóval érdemes játszani, főleg, hogy a kérdés nagyon egyszerű:

Hány éves volt idén márciusban az Appleblog?

Válaszokat erre a mailcímre várjuk március 29-én éjfélig, subjectbe írjátok azt, hogy nyereményjáték, sorsolás jövő hétfőn, a nyerteseket itt is, meg emailben is értesítjük.