Ugye a Sony addig piszkálta az észak-koreaiakat az új Seth Rogen-James Franco-filmmel, amíg azok ellencsapásként kilopták a stúdió összes belső anyagát és elkezdték szivárogtatni az infót a neten. Oké, ez a verzió jelenleg nem bizonyított, csak elég valószínű.

Ennek a csatának az egyik eleme most minket is érint, ugyanis váratlanul előkerült egy belső levelezés a készülő Steve Jobs-filmmel kapcsolatban: kiderült, hogy amikor Leonardo DiCaprio kiszállt a filmből, a stúdió azonnal lehúzott 25 százalékot a várható bevételből. Azóta egyébként már felmerült, majd eltűnt Christian Bale neve is, az aktuális címszereplőt Michael Fassbendernek viszont arról nincs hír, hogy ő milyen irányba és mennyivel módosította a várható bevételt.

fassbender-jobs.jpg

Viszont mivel a pletykák szerint Seth Rogen játssza majd Steve Wozniakot, lehet, hogy Észak-Korea is figyelemmel kíséri a forgatást. Egész kis udvartartás lesz a film körül. Natalie Portman viszont biztos nem, mert ő róla a mai napon kiderült, hogy dobta Jobs lányának a szerepét (mondjuk mivel négy évvel fiatalabb az apját játszó Fassbendernél, ez nem biztos, hogy baj).

A forgatókönyv azonban változatlanul Aaron Sorkiné és továbbra is úgy tűnik, hogy Danny Boyle rendezi a mozit.

És ha már sztárok: megjelent egy Apple-MasterCard-reklám, ami két villanásnyi időre megmutatja, hogy miként képzeli az Apple a fizetést az iPhone-nal. Így: