Na kérem.

A holnap reggel nyolcas kezdés miatt már ma elindulunk, felkerekedünk ésatöbbi, hogy vállvetve az iPhone Hungary egyik nagyra becsült kollégájával meghódítsuk a hanyatló Nyugatot. És vegyünk iPhone 6-ot és iPhone 6 Plust.

Mert megérdemeljük.

Apple-Store.jpg

A közös utazásnak közös munka a gyümölcse. Ez azt jelenti, hogy az utazásról, sorban állásról egy élő közvetítést olvashattok az iPhone Hungary oldalán egy liveblog formájában, miközben Csaba a tőle megszokott minőséggel, humorral, villámkézzel és poénpetárdákkal készíti a tesztvideóját a készülékről, amit pénteken láthattok majd.

Tehát: ma délutántól élő közvetítés az iPhone Hungary-n.

Aztán a hab a tortán: holnap videós teszt nálunk.

Így készüljetek.

A reggeli review-ig egy kis update: Augsburgban elég masszív tömeg van, de még mindig lazább, mint Münchenben, ahol négy utca hosszan kanyarog a sor. Viszont így is csak a 265-ös sorszámot sikerült megszereznünk, amit azzal a megnyugtató üzenettel adtak át, hogy a sorszám egyáltalán nem garancia arra, hogy lesz mögötte mobil is.

DSC08466.JPG

Hogy mégis tudunk videót készíteni, azt ennek a legjobb fej EVER tatai csapatnak köszönhetitek, akik a 80-as sorszámaikkal biztos kapnak mobilt, és akik felajánlották, hogy az egyik készüléket rögtön odaadják az Appleblognak tesztelésre.

Taps nekik:

DSC08469.JPG

További részletek az iPhone Hungary-n.