Legalábbis nagyon-nagyon igazinak tűnik. Mandarin nyelven van, szóval sokat nem értek belőle, de a fordítások szerint kábé arról van szó, hogy a mobil sokkal könnyebb, mint gondolnád, könnyebbnek tűnik még az iPhone 5s-nél is. A képernyőarányok miatt egy kézzel is ugyanolyan könnyen kezelhető a mobil, mint az elődje, és bár hátulról csúnyábbnak tűnhet a korábbi modelleknél, kézzel fogva nincs vele semmi baj. Mindenesetre a kitüremkedő kamera jobb képet készít, mint a korábbiak.

Ja, és nagyon gyors.

 

Másik ide tartozó sztori: egy Steven Troughton-Smith nevű fejlesztő eljátszott az 5,5 colos iPhone 6 gondolatával és arra jutott, hogy a nagyobb kijelző landscape-módba forgatva alkalmas lehetne arra, hogy az iPadhez hasonló módon futtassa a beépített appokat. Tehát hogy sokkal több adatot jelenítsen meg, ne csak simán átrendezze az arányokat az álló megjelenítéshez képest.

Fogta az iOS-szimulátort, beállította az 5,5 colos kijelzőhöz jósolt pixelszámot és képernyőarányt, majd elindította az Apple előre telepített szoftvereit és elkezdett lelkesen sceenshotolni. Ezek alapján ha a fent említett környezetbe kerülnének az alkalmazások, automatikusan átváltatának egy ilyen megjelenítésre:

ios-simulator-screen-shot-8-sep-2014-04-02-01.png

ios-simulator-screen-shot-8-sep-2014-04-01-34.png

gc.png

ios-simulator-screen-shot-8-sep-2014-03-57-25.png