Egy lengyel pap, Marian Rajchel ördögűzést hajtott végre egy fiatal lányon. Az exorcizmus sikertelen volt, és az atya szerint a Sátán azóta a lány mobilján keresztül üzenget neki.

Ott gubbaszt a lány telefonjában és olyanokat ír, hogy:

“Pofa be, prédikátor, úgysem tudod megmenteni magad”. Vagy hogy “Sosem engedem el ebből a pokolból a lányt. Ő már az enyém”.

Állítólag van még ott, ahonnan ez jött.

A pap szerint az ördög egyáltalán nem jön zavarba, ha a modern technikát kell használnia céljai elérése érdekében.

Szakértők szerint elképzelhetetlen, hogy a Sátán egy iPhone-ba, vagy bármilyen iOS-t futtató készülékbe költözött volna, a zárt rendszer ugyanis nem teszi lehetővé az ilyesmit. A hibajelenség természetét elemezve nagyjából egyetértenek abban a cupertinói szakemberek, hogy egy androidos készülék állhat az eset hátterében.

Nem most fordult elő először, hogy furcsa, ijesztő vagy épp horrorisztikus eseménysort indít el egy androidos telefon: épp a közelmúltban történt meg, hogy élő adásban utálta a mobilját egy tévés műsorvezető, és felvétel közben elhajította azt.

Felmerül a kérdés: nem az ördög szállta-e meg azt a mobilt is? Illetve milyen óvintézkedéseket tervez a Google, hogy megelőzze további transzcendens és mitológiai lényeg beköltözését a készülékeibe?

Köszönjük Gézának a találatot!