Újra elárasztanak minket a pletykák is a kiszivárgott előlapok, amiket persze kár figyelmen kívül hagyni: sokan legyintettek az elvesztett iPhone 4-re és a váratlanul felbukkanó, hosszított iPhone 5-ös házakra is, aztán utólag mindegyikről kiderült, hogy hiteles és eredeti.

Éppen ezért izgalmas az a videó, amiből kiderül, hogy milyen lesz egy 4,7 colos kijelzőt fogni a kezünkbe:

 

Problémás. És a baj csak eszkalálódik majd az 5,5 colos modellel. Nem baj, mert van megoldás erre az élethelyzetre is, csak időben meg kell rendelni a mobilhoz a legfontosabb kiegészítőt (kösz Dávid):

Thanko_Thumb-shaped stylus_main.jpg

A kínai források szerint egyébként szeptember 25-től lehet majd megvásárolni a mobilt, aminek könnyen lehet, hogy nem sorszáma lesz, hanem neve: Airnek fogják hívni a Macovserver értesülései szerint.

Egy nagyobb, vékonyabb modell segíthet az Apple-nek a piaci részesedés további növelésében, bár a legfrissebb számok szerint az otthoni piacon most sem áll rosszul: áprilishoz képest még javítottak is, 41,3 százalékról 41,9 százalékra növelték a súlyukat, ami őrületes, több mint fél évvel az új modell bemutatása után még mindig majdnem minden MÁSODIK eladott okostelefon iPhone. A többi gyártó nem is képes megközelíteni az Apple-t, ezek csak platformszinten képesek együtt lenyomni az iOS-t, ami szerény vereséget szenvedett az utolsó vizsgált hónapban az Androidtól.

comscoresmartphoneoems.jpg

comscoresmartphoneplatforms1.jpg

A többi gyártó továbbra is észrevehetetlen az Egyesült Államokban.