A figyelmesebbek észrevették (például Laci, aki írt nekünk, köszilaci), hogy a Parkolás alkalmazás eltűnt az App Store-ból. Biztosan nem kell senkinek bemutatnom, de azért gyorsan mégis: ez az az app, amivel az autódból kiszállva indíthatsz parkolást egy gombnyomással, automatákra kihelyezett telefonszámok ismerete nélkül. A program pedig figyelmeztet, ha visszatértél az autódhoz.

Mivel a mindennapjaink része - legalábbis az enyémnek -, egy másik jelenség már többeknek feltűnhetett: az app nem is indul már el. Ezt a hibaüzenetet írja:

fotó_9.PNG

...noha nincs frissítés az App Store-ban.

Aki nem kapta volna meg, annak íme a hivatalos magyarázat:

Kedves Felhasználónk!

Köszönjük, hogy megtisztel minket bizalmával. Habár az örökéletet és az ingyenlőszert nem tudjuk garantálni :-)
iPhone Appnak ma muszáj volt megállnia a frissítést pedig technikai okokból nem tudjuk távolról megoldani. Készül az új verzió, két ünnep között, vagy januárban bizonyosan megjelenik. Sok minden oka van annak, hogy így állunk. Egyrészt Nemzeti Mobilfizetési Rendszer végül nem lett bevezetve, iOS7 mindent újrarajzolt, OSX 10.9 kell az iOS7 fejlesztőeszközöknek, az meg nem telepíthető a mostani számítógépeinkre és még sok egyéb apróság akadályozza a munkánkat. Ha gondolja egyenként kifejtem.

Amíg megjelenik kitartás, jelentkezünk! Elvileg összesen 7 napos a leállás, amikor igazándiból számít.

Üdv:

Parkolás

Unknown.jpeg