Rohadt nagy kaland volt a GTA San Andreas. Korábban elképzelhetetlen méretű területet lehetett bejárni, amiben sivatag, erdő, meg persze egy csomó városi környezet volt egymás mellett, és még repülővel is sokáig tartott egyik végéből a másikba eljutni. A grafika nyilván megelőzte a későbbi generációkban, de sokak szerint ennek a résznek volt a legjobb hangulata.

És - dobpergést kérek - ma megjelent iOS-re, tehát nincs akadálya annak, hogy a kalandot teljes felbontásban. Hehe.

screen568x568.jpg

carlcjjohnson_270908254137_640x360.jpg

Sőt remasterelve, a leírás szerint a grafikán javítottak is az eredeti verzióhoz képest. A játék támogatja a fizikai kontrollereket, sőt egyedi rádióadót is készíthetünk: csak létre kell hozni GTASA néven egy playlistet, és a rádióadók között kiválasztani a MIXTAPE nevűt.

A játék 5.99 euró, és letölthető innen

Disclaimer: Az Appleblog részt vesz egy Affiliate-programban, ha a posztokban elhelyezett linkekre kattintva vásárolod meg az App Store-os programokat, részesedést kapunk a vásárolt összegből. A program ára nem változik, csak jó lesz nekünk. Ha nem akarod, hogy jó legyen nekünk, írd be simán a program nevét az iTunes Store-ba, és megkapod jóság nélküli App Store-os linket.