Messze a legjobb Apple-paródiákat készíti a JLE csapata, vagyis @johneleric, aki Banned iPhone/iPad Promo néven újra és újra zseniális érzékenységgel neveti ki a hivatalos promóvideókat, és nagyítja fel az Apple kommunikációjában található kényes réseket. Pontosan tudják, hová kell nyúlni, és mennyit lehet kihozni az adott poénból.

Íme az iPhone 5c paródiája:

Ebből megtudjuk, hogy ez egy "plasticy", mégis színes cucc, és ezért sosem fognak elnézést kérni. Soha. Meg hogy milyen jó, hogy valami ennyire ismerős, miközben mégis új egyszerre. Ismerős, mert már egyébként is ilyen telefonod van. Csak fém, az meg... nem plasztik.

Az iPhone 5s:

Imádom, ahogy John Eleric elgondolkozik, vajon tényleg nem vágják-e le az ujjad az ujjlenyomatodért, és hogy a barátnőd sem fog-e bedrogozni csak azért, hogy amikor alszol, unlockoljon az hüvelykeddel. Zseniális.

Ezerszer jobb videók ezek, mint amiket Jimmy Kimmel készített. Ő minden évben az aktuális iPhone bejelentése előtt odaadja az előző modellt az utcán sétálóknak, és minden évben jól mulat, hogy elhiszik neki: ez az új. Az emberek pedig a nyilatkozási vágy hevében elkezdenek sokszor hallott marketingdumákat nyomni, hogy miért jó, amit a kezükben tartanak. Jimmy idén még pimaszabb volt, és egy iPad minire hazudta, hogy iPhone 5s.

Jól mutatja az emberek elképzelését a telefonról, hogy páran hittek a tablet méretű mobil létezésében. Bár nem tudjuk ugye, hány emberből sikerült kihalászni ezeket, meg egyáltalán.