Idén is Back To School akciót hirdettek az Apple APR-ek, az iskolakezdés előtt jelentős kedvezményeket lehet igénybe venni az iStyle-nál is.

bts-hero-mac-2.jpg

Általában ilyenkor vagy árat csökkentenek, vagy ajándék terméket adnak a megvásárolt gépek mellé. Idén előbbi mellett döntöttek, és azt hiszem, ez a népszerűbb ajánlat.

iPadet például 10 százalék kedvezménnyel lehet hazavinni 2013. augusztus 26. és október 15. között vagy a készlet erejéig. Az akció iPad mini és kifutó modellekre nem vonatkozik, illetve más kedvezményekkel nem vonható össze.

Még nagyobb, 12 százalékos kedvezmény vonatkozik a Macekre. Egy 13-as, 128 gigás MacBook Airt például alig több mint 300 ezer forintért haza lehet vinni, a szokásos 350 ezer forint körüli összeghez képest. Egy 27-es iMac esetében pedig a kedvezmény több mint 70 ezer forint. MacBook Prót is vásárolhatunk, de az akció Mac mini és kifutó modellekre nem vonatkozik, illetve más kedvezményekkel nem vonható össze.

Az akció továbbra is felsőoktatási tanulmányokat folytató vagy megkezdő diákok, valamint oktatók számára szól, diákigazolvány vagy oktatói igazolvány feltüntetésével lehet igénybe venni a kedvezményeket.

Az iStyle az Appleblog hirdetője