Csak reszelgetik ezt a hobbit, még ha nem is öles léptekkel: mindig csak valami apróság kerül bele, de ez az apróság többnyire egy új ikonnal, tehát új szolgáltatással jár. Most az 5.3-as update futott be, ami frissítés után ezzel az üzenettel fogad:

P1230272.JPG

Igen, nálunk két új app bukkant fel. A Qellóval nagyfelbontású zenei videókat és koncerteket kézhetünk, a Crunchyrollban meg mindenféle japán animét és drámát pörgethetünk végig. Rétegigényt elégít ki mind a kettő, de hát maga az Apple TV sem tömegcikk egyelőre.

Az amerikai felhasználók persze megint valamivel többet kaptak, és egyre jobban elhúznak tőlünk. Az én Apple TV-men most 16 alkalmazás van:

P1230275.JPG

Náluk már 19:

apple-tv-update.png

Legjobban talán az HBO Go app hiánya zavar, de kiderült, hogy azt az amerikai júzerek közül sem kapta meg mindenki, és időközben előkerült egy közlemény is, miszerint előbb-utóbb mindenkinek a kijelzőjén felbukkan az ikon. Talán a magyarokén is. Akkor már csak egy problémám marad: hiába vagyok HBO előfizető, a Go szolgáltatást csak akkor tudnám használni, ha inviteles, T-Homes-os, TARR-os vagy Vidanetes területen lennék, a UPC hálózatában nem érhető el ez az egyébként online szolgáltatás (nem is értem). Szóval a tévémen valószínűleg akkor sem lesz ott az ikon, ha az inviteles Apple TV-júzereknél már igen.

Le is mondom az HBO-t mindjárt a francba.