Miközben az Árkád akkorára nőtt, hogy azt átlagos aggyal fel sem lehet fogni, és ha jól tudom, Magyarország legnagyobb területű plázája lett, az iStyle sem tétlenkedett és berendezett egy boltot a hatalmasra hízott épületben.

Screen Shot 2013-03-19 at 11.55.06 AM.png

Ez nemcsak azért jó, mert egy eddig meg nem hódított városrész kap színvonalas Apple-üzletet, hanem azért is, mert az ilyen nyitások rendszerint komoly leárazásokkal járnak. Nem lesz ez másként most sem: szerdától vasárnapig tíz százalékos kedvezménnyel juthatsz hozzá az összes kiegészítőhöz, szóval ha eddig nem vetted meg a tokot, karpántot meg a többi hasonlót, akkor holnapig már mindenképp érdemes várnod. A nyitás napján egyébként az összes iPad, Mac és iPod is tíz százalékkal olcsóbb lesz.

De van durvább is: az első 50 MacBook Air 13 vásárló, pontosabban azok, akik az alapgépet választják, 75 ezer forint kedvezményt kapnak, így már 299.900 forintért hazavihetik a vékonyka laptopot. Ennyiért rendes Apple-gépet körülbelül azóta nem lehet kapni, hogy elkezdődött a tündérmese, és egekben a dollár meg az euró, szóval kár lenne kihagyni.

Részletek itt.

Disclaimer: az iStyle az Appleblog hirdetője