Budapest virít most mindenhol, tolják az arcunkba a nálunk forgatott Die Hard 5-öt, a plakátok meg a trailerek után pedig most már iOS-en is megjelent Bruce Willis (illetve a fia, vagy valami hasonló). Itt van ugyanis a Die Hard 5 A Good Day to Die Hardjáték a platformra, 89 centért letölthető az App Store-ból. És hát elég jól néz ki.

Igazi pörgős kis játék, műfajilag endless shooter - ez valami új kategória, az endless runner és a first-person shooter keveréke, Max Payne-szerű bullet-time-mal.

1.PNG

Ez azt jelenti, hogy a karakterünk rohan végig a pályán, nekünk az alábbi feladataink vannak: meghatározni, melyik vonalban fusson, átugrani az akadályokat. lőni, újratölteni. És ha sok az ellen, benyomni a bullet time-ot, és a célzókeresztet az ellenre nyomva egyszerre többet is le tudunk szedni.

2.PNG

3.PNG

Elhalálozás esetén a megtett távolságot értékelik, meg egyéb szempontokat, az eredményt természetesen lehet posztolni Facebookra meg hasonló marhaságok. Ha tovább szeretnéd folytatni, ahol már elvileg az összes véred kifolyt, plusz pénzt enged költeni a program. De 89 centért pont jó szórakozást nyújt enélkül is, pont egy metrón eltöltött tíz percre ideális a játék, de az alatt pörgős játékmenetet kínál.

Töltsétek, amíg meleg.

update: kikaptam, jogosan, most bepótolom: a játék magyar fejlesztésű, a Goroid Kft. készítette.

Az Appleblog részt vesz egy Affiliate-programban, ha a posztokban elhelyezett linkekre kattintva vásárolod meg az App Store-os programokat, részesedést kapunk a vásárolt összegből. A program ára nem változik, csak jó lesz nekünk. Ha nem akarod, hogy jó legyen nekünk, írd be simán a Google-be a program nevét, és megkapod jóság nélküli App Store-os linket.