Tegnap mindenki izgatottan vetette rá magát az iOS 6.1 kódjában elrejtett információmorzsákra, ezekből, meg némi csirkebélből az okosok meg is jósolták az új Apple TV érkezését. Mi is remek kis elemzést közöltünk arról, hogy az Apple A5X processzor felbukkanása igazi forradalmat ígér, jöhet a TV App Store, jöhetnek az alkalmazások, határ a csillagos ég.

A netes közösség olyan lelkes volt, hogy mielőtt még önkívületi állapotba hergeltük volna magunkat, az Apple gyorsan kiadott egy közleményt, amiben igyekezett leszögezni, hogy lófasz lesz itt, nem új TV.

apple-appletv12-rear-lg_1.jpg
A gyártó beismerte, hogy bizonyos komponensek megváltoznak a készülékben, erre azonban csak különféle szabályozási előírások miatt van szükség, és ezek a világon semmilyen hatással nem lesznek a termék képességeire, működésére. Úgy jelennek majd meg a frissített Apple TV-k a boltokban, hogy észre sem fogjuk venni, és a későbbiek során sem nyomnak majd meg egy titkos gombot Cupertinóban, ami aktivizálja a fluxuskondenzátort az új modellekben.

Hát így.